Facebook Pixel

Vækststrategi til selskab i rivende udvikling

Friday Group

Company description

Friday Group opererer inden for restaurationsbranchen. Vi er en koncern bestående af 5 forretningsben. Det første selskab stiftede vi i 2013 og er groet til en omsætning på 25mio indenfor 5 år. I samarbejde med vores bestyrelse har vi lagt en målsætning om at fordoble forretningen indenfor 3 år. Vi ønsker assistance til at lave en vækstplan for forretningen som vi kan kommunikere ud til hele virksomheden.

Project description

Vi er en græsrodsvirksomhed der har bygget alle forretningsben ud fra tesen at salg løser alle problemer. Vi står derfor med et hav af kunder, massere data men ingen klar strategi. Vi ønsker derfor at du skal være projektleder på at skrive en grundig vækstplan i samarbejde med direktionen og bestyrelsen i forretningen. Vi skal have gennemanalyseret forretningen. Vi skal finde ud af hvor vores potentialer ligger, så vi kan ansætte en masse dygtige folk i vores salg og marketings afdeling. Det forventes at den studerende i samarbejde med direktionen kan få lagt vækstplanen på 6 måneder hvor den studerendes fokus skal være på salg&marketing, herunder konkurrentanalyser, salgssegmentering osv. Det vil være den studerende der er projektleder.

Student description

Vi ønsker en kompetent studerende indenfor salg og marketing med en analytisk baggrund og hang til datadrevne beslutninger. Vi forestiller os at du skriver dit speciale på CBS eller en anden erhvervsskole og er klar på at fortsætte i firmaet efterfølgende når projektet er blevet en succes. Vi har et stærkt CRM system, gode finansielle værktøjer og andre redskaber der er klar til at trække data fra. Vi stiller skrivebordsplads, frokostordning osv. til rådighed. Vi er en ung virksomhed med en gennemsnitsalder på 30 med omkring 20 fuldtids ansatte på nuværende tidspunkt.

Vækststrategi til selskab i rivende udvikling | Match My Thesis
Deadline
Jan 15, 2019
Degree
Master & Bachelor
Location
Register

Keywords:

Strategy

market research

growth