Facebook Pixel

MARKEDSUNDERSØGELSE. En kortlægning af vikarbranchen, som skal give os indsigter i branchen/markedet

Hartmanns A/S

Company description

Dit konsulenthus i jobmarkedet
Hartmanns er et af de førende konsulenthuse i jobmarkedet. 

Med Hartmanns får du perspektiv. Vi tror ikke, at vi kan tale ansættelse uden at tale fastholdelse og udvikling. Vi tror, vi er nødt til at tale om evnen til at tiltrække talenter og employer branding, når vi opsiger. Vi tror på, at fleksibel og fast bemanding skal sameksistere, når vi planlægger vores bemanding. Strategic workforce planning har aldrig været mere central i vores organisationer. Derfor specialiserer vi os i alle joblivets faser.

Med bredden i vores kompetenceområder, tilbyder vi dig en partner med et bredere perspektiv i hvert specialistområde. ”Future of work” kræver holistiske løsninger med specialist kompetencer.

Læs mere på vores hjemmeside: https://hartmanns.dk

Project description

Vil du være med til at sætte den strategiske retning for et af Danmarks førende konsulenthuse i jobmarkedet?
 
Hartmanns søger 2 projektkonsulenter til et markedsanalyseprojekt. 
 
Hartmanns er i gang med strategiarbejdet for strategiperioden 2025 og ønsker at træffe kloge strategiske beslutninger for at øge markedsandele og optimere forretningen generelt på baggrund af data og analyser. Dette skal markedsanalyse skabe fundament for.
 
Projektet
Hartmanns’ største forretningsområde er vikarforretningen. Vi ønsker at dykke ned i dette forretningsområde for at identificere muligheder samt trends og tendenser i markedet. 
Analysen skal danne grundlag for en strategiretning og videreudvikling af vikarforretningen i Hartmanns. Herunder grundlag for til- og fravalg af strategiske segmenter i vikarmarkedet. Markedsanalysen vil få direkte påvirkning for det videre strategiske arbejde samt bestyrelsens beslutningsgrundlag.
 
Formål
Markedsundersøgelsens hovedformål er at kortlægge vikarmarkedets attraktivitet – nu og i fremtiden – primært i Danmark. Herunder hvilke segmenter, der er attraktive/mindre attraktive, og hvad kendetegner dem samt en vurdering af konkurrenceintensiteten.  
 
En markedsundersøgelse kunne berøre nedenstående områder:
  • Hvad er den historiske udvikling af vikarbranchen?
  • Hvor mange vikarer er der på markedet, og hvordan har udviklingen været?
  • Hvad hedder de forskellige bureauer? Hvordan fordeler de sig? 
Omfang
Projektet løber fra 1.9-1.12 2020 og vil være på fuld tid. 
Vi forestiller os, at der skal være to medarbejdere på projektet. Du kan enten være studerende på en kandidat-uddannelse inden for økonomi, strategi, markedsanalyse, organisation og ledelse, hvor projektet kan gennemføres som en kandidatafhandling, eller du kan være nyuddannet. Har du praktisk erfaring med analysearbejde er det en fordel. 
 
Projekt-parret skal reference til Hartmanns' PR- og Marketing Manager og vil have strategisk opmærksomhed, hvor CEO, Anne-Mette Ravn, er projektejer.
 
Er du/I vores innovative analyse-stjerne(r)?
Man kan både søge alene eller som par.
Lyder projektet spændende?
Ansøg via dette link: https://hartmanns.dk/da/jobs/hartmanns-soger-2-projektkonsulenter-til-et-markedsanalyseprojekt

Vil du vide mere eller har spørgsmål?
SMS, ring, skriv til PR- og Marketing Manager Sara Hansen. 4121 1335 Sara.hansen@hartmanns.dk

Student description

For at få succes med projektet, bør du formodentligt være studerende inden for økonomi, strategi, markedsanalyse, organisation og ledelse, hvor projektet kan gennemføres som en kandidatafhandling, eller du kan være nyuddannet. Har du praktisk erfaring med analysearbejde er det en fordel. 

Du bliver en del af familien Hartmanns i projektperioden og får naturligvis en plads og udstyr stillet til rådighed. Hovedkontoret ligger i Ballerup, men der vil også være mulighed for at arbejde remote. Vi elsker god mad og har en lækker frokostordning, som du/I gerne må gå ombord i.  

MARKEDSUNDERSØGELSE. En kortlægning af vikarbranchen, som skal give os indsigter i branchen/markedet | Match My Thesis
Deadline
Aug 14, 2020
Degree
AP
Location
Register

Keywords:

Strategy

market analysis

finance